Ambachtelijk brood gemaakt met natuurdesem

Doordat het brood langzaam en in alle rust mag rijzen blijft het mals van binnen. Het brood is wat steviger van binnen en tijdens het bakken ontstaat er een krokante korst. Door het gebruik van desems blijft het brood ook lekker lang vers.

Brood gebakken met natuurdesems is lichter verteerbaar. Het brood is bovendien lactose-vrij, en geheel zonder E-nummers gemaakt. PANITO is er van bijna wit tot donkerbruin. De natuurdesems worden speciaal voor de verschillende PANITO-soorten gemaakt, zodat de malsheid optimaal is, en elke soort zijn specifieke eigen smaak krijgt.

Goed om te weten: natuurdesem is iets anders dan zuurdesem, dat een zure smaak heeft. Natuurdesems zijn niet zuur en zorgen ervoor dat het brood een volle smaak krijgt.

Dit brood moet je zelf nog even afbakken. Omdat het zuurstof-arm is verpakt blijft het brood tot 30 dagen houdbaar buiten de koelkast! Door de zuurstofarme verpakking is een lange houdbaarheidsdatum ongeconditioneerd gewaarborgd.

Geen tijd, zin of plek om de Panito zelf af te bakken? Gelukkig bakken wij ook compleet afgebakken brood, van dit brood kunt u direct genieten!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt